Tekst za nafurane klinke koje u stvari i nisu nafurane

Ovaj tekst pišem za “nafurane” klinke 16,17, 18 godine koje su tek počele da izlaze po klubovima i splavovima i koje još uvek ne znaju kako svet funkcioniše.

Obukla si kratki dopičnjak, našminkala si se i natakarila na visoke štikle i pravac splav sa drugaricama. Imate po 17 godina, ne znate nos da obrišete ali ste rešila da malo glumite nafurane klinke i da izazivate muškarce.

Naravno svi vas gledaju, ali nije to zato što ste prepičke ili ne znam šta, već što bi da vas jebu i da isprazne jaja. Priđe ti matori čikica od 40 godine i hoće da te časti pićem,ti vidiš ne izgleda loše, doteran je pun keša i što da ne malo ću da glumim nafuranu ribetinu i da ga zezam.

Čikia plaća pića i op, nakon 3-4 vodkice počinje da te stiže… više nemaš kontrolu. Čikica ti pokaže ključeve od njegovog crnog džipa BMW i pita te da li hoćeš da te provoza. I pošto ti misliš da je sve to samo zajebancija, razmišljaš što da ne, malo ću da kuliram da napravim koju slikicu za instagram i boli me pička.

E kada budeš u njegovom džipu videće se da li si stvarno nafurana kučka ili samo glumica… Čikica će stati na prvi parking i izvadiće šta ?????? Pa naravno čikica će izvaditi svoj udrvljeni kurac …. I dok onako pijana budeš gledala u njegovog udrvljenog đoku, pašće ti na pamet da će jedini selfiji koje si planirala da praviš u džipu biti selfiji kako dudlaš bananu.

E sad ako si stvarno nafurana riba, onda svaka čast i tvoje mesto i jeste na splavovima, klubovima i u najboljim VIP ložama, prioni na posao i gledaj da što više radiš jezikom dok ga obrađuješ. A ako si samo klinka koja je glumila nafuranu ribu, e onda hahahahaha… jaooo čiko pa šta je ovo, pa ja nisam takva… šta bre nisi kurvo jedna, pljass, pljass šamarčine, ajde da pušiš kurac neću ja celo veče da te pojim za džabe, puši taj kurac mamu ti jebem ! I naravno na kraju ćeš ga pušiti htela ti ili ne , samo je pitanje koliko ćeš i batina da dobiješ uz to.

Inače ovo se u većini slučajeva dešava devojkama iz provincije koje tek dođu u BG i ne znaju kako sve funkcioniše. Ja i Maja Brutal skoro sedimo sa drugaricama i pričamo im kako su nas iz jednog kluba priveli 5-6 opakih muškarca u jedan stan i celu noć nas odvaljivali od kurca.
A tu bila i neka seljančica iz nekog sela kod Vranja i ona se ubacuje u razgovor i kao će…. jaooo pa kako ste im to dozvolile, ja to nikada ne bih prihvatila… wtf ???

Ja je gledam i ne verujem šta ljankase izgovara, pa je pitam. Izvini da te pitam nešt…. šta misliš, kada 6 ogromnih, tetoviranih i pri tome pijanih muškaraca sa nadignutim kitama u stan privedu dve dromfulje u dopičnjacima, na štiklama koje jedva idu koliko su pijane. I kada zključaju vrata od stana. šta misliš da li će oni da ih pitaju da li hoće da se jebu ????

Ja koliko se sećam još nismo ni ušle u stan, a već smo bile napunjene tvrdim kurčinama. Zato ako nisi nafurana i ako ne voliš duplu penetraciju u pičku i u dupe, a da pritom još i dvojici pušiš, onda bolje nemoj da ideš u stan, jer će ti biti muka kada ti usta napune spermom hhahaha…, a ako odeš u stan svakako će ti ih napuniti u to budi sigurna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.