Balawa Klinka: Srednja medicinska orgijanja na praktičnoj nastavi (istinita ispovest)

Pošto vidim da je sada aktuelna tema učenice i profesori i pražnjenje jaja za bolju ocenu, rešila sam da vam ispričam kako to ide u srednjoj medicinskoj.

Svi znate da je u medicini neizostavna praktična nastava, ta praktična nastava je posebno naglašena u poslednjoj godini školovanja. Mlade devojke koje idu za medicinske sestre idu na praksu po raznim bolnicama i klinikama, a na kraju praktične nastave doktori im daju ocenu u zavisnosti kako su se pokazale na praktičnoj nastavi.

Nije nikakva tajna da se mlade medicinke na tim praktičnim nastavama satiru od kurca i da najbolje ocene dobijaju one koje najbolje puše kurac hahahaha…

Ja sam na praktičnoj nastavi bila u jednoj beogradskoj bolnici, naravno zbog ovoga što ću ispričati ne mogu da kažem o kojoj se bolnici radi. Prva dva dana sam bila danju na praktičnoj nastavi i ta dva dana se nije ništa dešavalo, uglavnom sam asistirala doktorkama i davala inekcije.

Naravno znala sam da doktori sa pažnjom promatraju mlade sestrice koje dolaze na praksu, pa sam furala kratki beli dopičnjak i velike štikle, kako bih bila primećena.

medicinska sestra kurva

Treći dan sam radila u noćnoj smeni, glavna sestra me je stavila na šalteru da primam pacijente i upisujem knjižice. Negde nakon ponoći je došla kod mene, dala mi neku fasciklu i rekla mi da idem na 3 sprat i da to odnesem načelniku bolnice.

Pokucala sam na načelnikova vrata i čula glas… napred ! Ušla sam unutra i videla da su u kancelariji sedeli načelnik i još jedan doktor i da su pili viski.

Kada sam ušla, načelnik se nasmejao i rekao mi, oho ajde koleginice izvoli uđi… prišla sam , nasmejala se i rekla da me glavna sestra poslala da mu donesem fasciklu. Uzeo je fasciklu, a onda je usledilo pitanje drugog doktora… a vi ste koleginice kod nas na praksi… ja sam odogvorila potvrdno, naravno uz kurvinski smešak, a načelnik mi je ponudio da sednem.

Nisam htela baš na prvu da prihvatim, pa sam mu odgovorila da sam dežurna na šalteru i da me je glavna sestra postavila da upisujem knjižice, našta mi je on rekao da ne brinem i javio je glavnoj sestri da postavi drugi sestru na šalteru.

Već tada sam znala da ću biti jebana i da će se moja praktična nastava završiti sa najboljem mogućom ocenom. Sela sam u udobnu kožnu fotelju i prekrstila batake, načelniku i doktoru su bukvalno išle bale na usta kada su gledali u moje nogare i moju mladu seksi guzu. Načelnik mi je nasuo viski i nazdravili smo, ja sam svakog trenutka prekrštala svoje noge kako bi mogli da vide moje crne providne tangice, ispod kojih se nazirala moja obrijana pičkica.

Nije prošlo ni 20 minuta, a ja sam već čučala na onim kurvinskim štiklama i glabala načelnikov i doktorov kurac. I to sam se baš trudila da im dudlam kurčine i ližem jaja baš onako kvalitetno, da zaradim najbolju ocenu iz praktične nastave.

medicinska sestra jebačina

Nakon što sam im pušila skoro pola sata dok su oni nonšalantno ispijali viski, prešli smo na veliku kožnu garnituru i tu su počeli da me jašu. Dok sam onom doktoru i dalje fafala, načelnik me zajahao i bogami baš mi ga je domaćinski zakivao do jaja u pičkicu.

Posle su menjali mesta, bilo je tu svega i svačega… doktori su bili pijani pa su sa mnom isprobavali sve ono što kod kuće nisu mogli sa svojim ženama. Bilo je tu i analnog seksa i iz guze u usta i dva kurca u usta, bukvalno sam letela sa jednog kurca na drugi i ne mogu da kažem da mi je bilo loše, jer sam svršila par puta na njihovim kurčinama.

Na kraju su me doca i načelnik poprskali po faci, ja sam olizala svu tu spermu i očistila im pištolje, popili smo po još jedan viskić, a onda mi je načelnik rekao da sam odlična i da samo tako nastavim.

Naravno još par puta sam se videla sa nekim doktorima u načelnikovoj kancelariji i ne moram da vam govorim da sam na praksi dobila najbolje moguće ocene. 🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published.