Sisala sam kurac gazdi kafane, dok je moj dečko pijan ležao na zadnjem sedištu auta

Bio je viken i te večeri smo ja i moj dečko, sa društvom izašli u jednu kafanu sa živom svirkom, kako bi se proveli.

Sve je bilo dobro, igrali smo, pili alkohol i provodili se kao nikad do sad. Ja sam bila u ekstra kratkom miniću i dok sam igrala on mi se stalno zadizao, tako da su gosti kafane mogli da uživaju u pogledu na moju mladu guzu i moje minijaturne crne tangice.

Svi smo bili pomalo pripiti od alkohola, ali se moj dečko bio obeznanio, bukvalno nije znao za sebe, dok smo mi devojke igrale, njemu je glava bila na stolu i nije mogao ni da je podigne. Čak sam se malo bila i iznervirala, jer sam imala u planu da na kraju večeri imamo seks, ali očigledno da od toga neće biti ništa, pa sam zato igrala kao besna. Čak sam se sa drugaricom popela na jedan sto i jako smo tresli guzama, a pijani muškarci su igrali oko nas, a neki od njih su nas čak i udarali po guzi.

Na kraju večeri kada su se gosti već počeli razilaziti, a moji prijatelji koji su imali auta su otišli, razmišljala sam kako da svog mortus pijanog dečka prevezem do kuće. Onda mi je prišao jedan krupan stariji muškarac u odelu i pitao dal mi je to dečko, rekla sam da jeste i da trebam da zovem taksi da ga odvezem do kuće, ali je on rekao da nema potrebe, da je on gazda kafane i da će ga on prevesti.

Stavili smo ga na zadnje sedište auta i on je odmah pao i počeo da spava, a ja sam sela napred pored gazde kafane. Nismo odmakli puno, a gazda kafane se zaustavio na jednom mračnom delu puta i krenuo da me hvata za butine…

Pitala sam ga šta to radi i rekla mu da mi je dečko tu, ali on je rekao da on ne zna ni gde se nalazi a kamoli nešto drugo i nastavio je da mi ide rukom uz butinu, sve dok mi nije zavukao ruku u gaćice i nabio mi prst u pičkicu koja je sva bila vlažna.

Više sam prestala da se bunim, jer sam bila napaljena, a još više sam se ložila što se ovo dešava na samo pola metra od mog pijanog dečka. Krenula sam da mešam i da se nabijam na njegov debeli prst, a rukom sam ga stiskala za kurac preko pantalona.

Kada ga je izvadio videla sam da je ogroman i voda mi je pošla na usta. Naguzila sam se na prednjem sedištu i glavu stavila u njegovo krilo. Za tren oka njegova ogromna, nabrekla kurčina se našla u mojim ustima.

car blowjob

Sisala sam ga kao besna kuja, moj pirsing na jeziku je neumorno radio oko njegovog glavića , a moje vrele i nakarminisane usne su klizile gore-dole niz njegov nabrekli kurac.

Gazda kafane je za svo to vreme nabijao svoje prste u moju pičkicu, bukvalno me je jebao svojim debelim prstima, što me je raspaljivalo i teralo da mu jož žešće sisam nadignuti kurac.

U jednom trenutku gazda kafane je svoje obe ruke stavio na moj potiljak i snažno mi gurnuo glavu na svoj kurac, tako da mi je njegova kurčina ulestela bukvalno do jaja, osećala sam njegvo ogromni glavić u grlu i nekontrolisano sam počela sa svršavam. Tresla sam se a on ga nije vadio iz mog grla, davila sam se i groktala kao svinja, ali gazda mi ga je i dalje držao u grlu. Kada je video da svršavam opet mi je zabio prste, ali ovaj put i u picu i u guzu, to mi je bilo toliko dobro da sam se tresla i svršavala u talasima, a sve to sa njegovom kitom u grlu.

Kada ga je odjednom izvukao iz moj grla moje bale su se razvlačile po njegovom kurcu… otvorila sam usta kako bih udahnula vazduh, ali je gazda kafane iskoristio taj trenutak da mi ga ponovo nabije u grlo sa sve jajima. Držao me je za kosu i počeo da mi ga nabija i vadi, osećala sam njegova vlažna jaja na svojoj bradi i davila se kurce. Onda ga je izvadio i naredio mi da mu drkam… počela sam da mu ga drkam i ližem glavić i on je počeo da svršava… njegova sperma je špricala direktno u moju facu i moja usta… nisam prestajala sve dok nije ispalio svu spermu iz svojih jaja… posle toga sam mu dugo lizala kurac i muda…

Onda smo izašli ispred auta da zapalimo cigaretu, pogledali smo na zadnje sedište moj dečko je i dalje spavao mortus pijan… videla sam da se gazdi ponov digo kurac, pokazala sam mu na izbočinu na njegovim pantalonama, a on je samo rekao…

Naguzi se na haubi… zadigla sam minić i naguzila se na haubi, a moj dečko je i dalje spavao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.