Prvomajska redaljka

U srednjoj školi sam bila najbolja riba i svi muškarci su me muvali, ali isto tako me je bio glas da sam prepotentna kučka koja se igra sa momcima i zbog toga su svi oni želeli da mi se osvete.

Osveta je došla 30. Aprila kada je celo društvo otišlo na kampovanje kako bi smo u prirodi dočekali prvomajski uranak. Tog podneva smo razapeli šatore, a ja sam svo vreme provocirala muškarce, ne sluteći kakav pakleni plan su mi spremili za tu noć.

Kada je pao mrak, svi smo sedeli oko vatre i pili pivo i rakiju, već posle pola sata sam počela da se osećam čudno, kao da su mi nešto stavili u piće. Osećala sam neku čudnu toplinu, koja se sve više povećavala, a iz ribice mi je bukvalno curilo koliko sam bila vlažna.

Muškarci su se smejali i jedan drugome namigivali, bilo je očito da su mi nešto stavili u piće. Otišla sam do svog šatora, a par muškaraca je krenulo zamnom. Okrenula sam se i upitno ih pogledala, jedan od njih mi je prišao i počeo je da me ljubi, nisam se opirala, nisam imala snage , jer je to bilo jače od mene. Nisam ni bila svesna da sam mu otkopčala pantalone i počela da mu drkam kurac. I ostali muškarci su povadili svoje kurčine i počeli da nadrkavaju.

Jedan od njih je rekao: sada ćemo ti sve naplatiti kurvetino prepotentna, klekni da sisaš kurčine ! Iako je ovo bilo uvrediljivo nisam rekla ništa već sam poslušno klekla među njih, a oni su lagano nadrkavali svoje dignute kite.

blowbang

Upravo taj momak koji mi je to reko me je dohvatio za kosu i jako mi lupio šamarčinu, a onda se razdrao da otvorim usta… kada sam otvorila usta gurnuo mi je svoj kurac u usta i počeo da me napušava. Dok mi ga je nabijao u usta čulo se gag, gagg, gag, gagghh, kao u porno filmovima, a ostali muškarci su me svojim kitama lupali po obrazima, čelu, stvaljali svoja muda na moje oči i činili sve da me ponize.

Ubrzo je ovaj izvukao svoj kurac iz mojih usta, ali mi je drugi dečko odmah stavio svoj, tako da sam nastavila da sisam tvrde kurčine. I to je sisanje njihovih tvrdih, ukrućenih kurčina je trajalo sigurno pola sata, vilice su me bolele jer su mi ga gurali u usta do jaja i bila sam sva mokra od njihovih sokova.

Onda su izvadili jedan veliki dušek na naduvavanje i jedan od njih reče daj kurvu ovde da joj se najebemo keve. Ubrzo sam se na tom dušeku našla nagužena u dogi pozi. Jedan me je zajahao od pozadi i počeo da mi ga jako zakucava u pičkicu, a druga dvojica su stala ispred mene i dali mi da im naizmenično sisam kurčine.

Koje god tabletice da su mi stavili u piće, delovale su, jer sam želela da me do jutra pune svojim tvrdim kurčinama.

U jednom trenutku čula sam onog što mi je opalio šamar, kako kaže: momci, hajdemo da joj radimo 3 u 1 i ubrzo sam se našla u sendviču napunjena tvrdim kurčinama. Jedan mi je bio u pičkici, drugi u guzi , a jedan u ustima. Počeli su nemilosrdno da me jebeu, njihova znojava jaja su landarala i zveketala dok su me punili svojim kurčinama. Dok su me jebali čula sam kako govore, jebi drolju, napuni je brateee, tucaj je u dupe, svrši joj u usta… izgovarali su svakakve pogrdne bljuvotine , ali meni to nije smetalo.

Jedan po jedan su počeli da svršavaju, svršavali su ko je gde hteo, punili su mi guzu, picu i usta, sperme je bilo toliko da to nije normalno. Čim bi jedan svršio, drugi bi nabio svoj kurac i počeo da prazni jaja, bila sam bukvalno prepunjena spermom da je na sve strane iz mene teklo.

Jebali su me do kasno u noć, ni sama ne znam do kada je to trajalo ni kada sam zaspala od iznemoglosti. Bilo je sunčano jutro kada sam se probudila u svom šatoru, bila sam gola, a iz mojih šupljina je još uvek tekla sperma.

Otišla sam na kladenac da se umijem i operem, kada sam se vratila momci su sedeli oko vatre i doručkovali i svi do jednog su se pakosno smejali, konačno su se osvetili prepotentnoj kurvetini. Prišla sam im i rekla, momci da li imate još onih tableta od sinoć, htela bih i večeras da ih popijem, da iskoristimo dok smo ovde da se ne bace….

O daa… odgovorili su svi u glas

Leave a Reply

Your email address will not be published.