Navijačke drolje – epizoda 2

Miloš me je zvao oko 19h i rekao mi da se ja i drugarice spremimo i da oko 22h dođemo u klub u kome se on i njegova ekipa okupljaju.

Sve tri smo se doterale u fulu… tesni dopičnjaci, kratke tesne majice, visoke štikle i kratke kožne jaknice, jednom rečju kao da smo ispale iz nekog visoko budžetnog pornića.

Kada smo stigle u klub Miloš i njegova ekipa su sedeli u jednom separeu na spratu i bili su već poprilično pijani i drogirani. Kada nas je video da idemo, Miloš je rekao … oooo evo stigle nam ribice, ajde, ajde…

Sve tri smo sele u udobni kožni separe, među momcima, ja sam naravno sedela pored Miloša…. Za tren oka smo dobile žestoko alkoholno piće, a tu se stvorila i gomila kokaina.

Miloš je u jednom momentu otkopčao svoj šlic i izvadio već dobro udrvljeni kurac, odmah sam pružila ruku i obuhvatila sam mu glavić onim mojim kurvinskim velikim noktima i počela da mu drkam, na šta je on prokomentarisao… ohooo drolja odma hvata za kurac, ali polako prvo da se malo našmrčeš kurca….

Odugrnu mi je ruku i na svoj ogromni crveni glavić posuo kokain… eeee sada ajde da šmrčeš kurac, rekao je…

Nagnula sam se prislonila nozdrvu na njegov glavić i ušmrkala prvo u jednu, a onda u drugu… Kada sam htela da se podigne on mi stavi ruku na potiljak i reče… aj kada si već dole, stavi ga malo u usta….

Krenula sam da mu oblizujem glavić na kome se osećao ukus kokaina, a onda sam ga stavila u svoja vrela usta i krenula da ga cuclam.

gina valentina blow job big dick

Dok sam mu sisala ogromni udrvljeni kurac osećala sam kako mi neko pomera tangice u stranu, a onda sam osetila kako je neko prislonio vreli glavić tik na ulaz u moju vlažnu pičkicu…. Osećaj je bio više nego dobar očekivala sam da mi ga taj neko konačno i gurne i nisam morala dugo da čekam na to. Gurnuo ga je prvo do pola, a ona je počeo da ga nabija i vadi sve do jaja.

Kako me je taj neko jebao, ja sam sve žešće i brže dudlala kurac Milošu, dok je on nešto pričao i pio piće. Ni sama ne znam koliko dugo sam bila u ovom položaju i koliko sam dugo jedan kurac primala, dok sam jedan pušila. Moguće da mi se sve pomutilo zbog kokaina koji sam šmrkala sa Miloševog kurac, ali je osećaj bio ekstra i nisam htela da stane.

U jednom trenutku sam u sebi pomislila, jebote ovaj me tuca bez kondoma, a nisam popila pilulu šta ako me napuni i baš u tom trenutku osetila sam kako je počeo da mi šprica vrelu spermu u pičkicu… bilo je ludo počela sam da svršavam dok me je punio i kada sam nešto htela da kažem Miloš je počeo da mi puni usta. Sada su me obojica punila spermom , toliko sam svršavala da mi nije bilo dobro. Kada je Miloš svršio ja sam i dalje nastavila da mu pušim kurac, on ga je jedva izvadio iz mojih usta i morao je da mi pljusne šamarčinu da bih se smirila.

Otišla sam sa drugaricom do toaleta da doteram šminku, a u ustima sam još osećala ukus Miloševe sperme.

Kraj 2 epizode

Ako već niste OVDE MOŽEŠ PROČITATI 1 EPIZODU SERIJALA

Leave a Reply

Your email address will not be published.