Navijačke drolje – epizoda 1

Bilo je podne kada sam se probudila, spavala sam do kasno jer sam predhodnu noć sa drugaricama bila na splavu i ostale smo skoro do jutra.

Inače ja se zovem Maja, a nadimak mi Bugati, po onom luksuznom skupocenom automobilu. Najbolje drugarice su mi Nina i Sanela i sve tri imamo 18 godine. Sve tri smo jako zgodne i popularne, posebno na splavovima i u klubovima. Neki nas nazivaju sponzorušama, starletama i kurvama, ali nas nije briga. Živimo život 200 na sat i provodimo se dok smo mlade i lepe.

Predhodnu noć smo na splavu upoznale nekog frajera, koji se druži sa vođama jedne navijačke grupe i on nam je dao karte za današnju utakmicu i tu bi smo trebale da upoznamo neke dobre frajere.

Nakon što sam konačno uspela da ustanem, pozvala sam drugarice da vidim u koliko krećemo na tu utakmicu. Dogovor je bio da se u 16h nađemo kod mene i da onda idemo taksijem do stadiona.

Kada smo stigle ispred stadiona tu nas je čekao dečko koji nam je sinoć dao karte. Odveo nas je na tribine gde su bili njegovi drugovi i mogu vam reći da su frajeri bili stvarno brukica. Bili su krupni, tetovirani, baš ono pravi muškarci. Nas tri smo bile oduševljene sa njima, a po onome kako su nas gledali videlo se da su i oni oduševljeni sa nama i da im se svidelo što su tri mlade i seksi ribice sa njima na tribinama.

Utakmica se završila nerešenim rezultatom i momci nisu bili baš zadovoljni. Na kraju meča su meni i mojim drugaricama predložili da krenemo sa njima u neki kafić na piće. Naravno mi smo to prihvatile, jer smo zbog njih i došle. Bilo mi je čudno što su svi imali dobre i skupocene automobile, što je zanačilo da se sem navijanja bave i kriminalom.

Glavni lik među njima je bio Miloš kome je nadimak bio metak, valjda zato što je nekoga ubio. U kafiću nam je govorio kako je njihova navijačka grupa najača i najopasnija u gradu. Na šta sam mu ja odgovorila da mi uopšte ne izgledaju opasno… Miloš se na to uozbiljio…. ali i svi oko njega… ne izgledamo ti opasno a? Ajde samnom do WC-a da ti nešto pokažem…

Ušli smo u muški WC i on me je nabio u jednu kabinu… onda je stao ispred mene i rekao mi… ajde klekni, otkopčaj mi rajfešlus i kreni da ga pušiš ! …. iako bih mu rado pušila i znala sam da ću mu pušiti, rešila sam da ga dodatno isprovociram pa sam mu rekla… ma da sada ću da ti pušim, ma pali bre …. nisam ni stigla da završim rečenicu, a on mi je zveknuo takvu šamarčinu da mi nije bilo dobro.

Onda me je dohvatio za kosu i uneo mi se u facu… slušaj kurvo smrdljiva, ti i tvoje drugarice ste od danas naše privatne drolje i ima da radite sve što vam naredimo. A sada ti naređujem da pušiš kurac i ima da pušiš kurac mamu ti jebem kurvinu !!!

A jbt, šta ti je … onda mi je pljuno direktno u facu i lupio još jedan šamar… ni sama ne znam kako, ali sam već sledećeg trenutka bila na kolenima ispred njega, otkopčavala mu rajfešlus i vadila kurac. A kurac mu je bio bruka… imao je preko 20 cm, bio je obrijan i debeo…. baš sam se napalila kada sam videla kakav je.

Onda me je dohvatio za rep i naredio mi da širom otovrim usta… a kada sam to uradila nabio mi je ceo svoj kurac u usta. Bukvalno sam osećala njegov glavić u svom grlu na krajnicima.

Dok me je tucao u usta kao neku drolju, ponavljao je…. jel si ti kurava ! a kaži jebem te usta smrdljiva jel si kurva ! Naravno sve da sam i htela, nisam mogla da govorim sa njegovim ogromnim kurcem u svojim ustima.

Mi ćemo te dresirati kurvetino mala, sada ga pušiš meni, a posle ima da pušiš i mojim drugovima… tvoja budućnost je svetla, napušićeš se kurca nisi ni svesna.

Onda ga je naglo izvadio iz mojih usta i rekao mi da mu ližem jaja … ja sam to i radila. lizala sam mu i gutala jaja… uzela bih njegovo mudo u usta i onda bih svojim pirsingovanim jezikom pravila krugove oko njega. Videla sam da mu se to svidelo i da se napalio, ponovo mi je vratio kurac u usta i počeo da mi ga nabija u brzom ritmu. Bukvalno me gagovao… nisam mogla ništa, jedino sam mogla da balavim i da ispuštam onaj zvuk gag, gag, gaaghhh, gagghhh..

Povremeno ga je vadio iz mojih usta i udarao bi me svuda po faci sa svojom tvrdom kurčinom.

Onda me je dohvatio ponovo za rep i počeo da ga drka ispred moje face… nije prošlo mnogo, a sperma je počela da šprica iz njegovog kurca i to pravo u moje lice. Prskao je kao lud na sve strane, a ja sam kao poslednja droljetina sa otvorenim ustima dočekivala njegovu vrelu spermu.

Kada ga je skroz ispraznio po mojoj faci, izvadio je mobilni telefon i počeo da me snima. I dalje me je držao za kosu i svoj kurac je držao ispred moje poprskane face… ajde pričaj kurvo ! ti si čija kurva ! …. govori bre mamu ti jebem… Kao da sam hipnotisana gledala sam u kameri i rekla sam… Ja sam Miloševa kurva… tako je ti si moja kurva… ajde sad kurvo lepo poliži taj kurac, vidiš da još ima sperme na njemu, a nije red da se razbacujemo.

Krenula sam da mu ližem kurac , dok me je on svo vreme držao za kosu i svo vreme sa gledala pravo u kameru. Kada je konačno snimio svoj mali filmić… rekao mi je da on ide , a da ja sredim šminku i da dođem kod njih…

KRAJ EPIZODE 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.