Mama mog dečka mi je lizala pičku, a njegov ćale je drkao kurac dok nas je gledao.

Tog vikenda me je dečko pozvao da prespavam kod njega. Kada smo se probudili u Subotu oko 12h malo smo se ljubili i mazili i onda mi je dečko rekao da mora da ide do grada da nešto završi.

I tako, on je otišo u grad, a ja sam ostala da ležim u krevetu. U jednom trenutku u sobu je ušla njegova mama. Imala je oko 40 godine, ali je i dalje bila seksi i privlačna. Kada je ušla u sobu smešila se i pitala me šta radim. Rekla sam joj da je moj dečko otišao do grada i da ga čekam. Sela je na ivicu kreveta pored mene i počela je da mi deli komplimente kako sam lepa. U jednom trenutku je krenula da me mazi po butinama, meni je bilo nezgodno ali nisam rekla ništa.

Počela je da mi daje savete kako bi mi stojala koja frizura i sve vreme me je pipkala. U jednom trenutku mi je zatražila da podignem majicu da vidi kakve su mi grudi… Ovo mi je bilo baš čudno i sva sam pocrvenela, ali se ona nasmešila i rekla da se ne stidim i da podignem majicu. Pošto sam ja savijene glave ćutala i nisam se micala ona mi je zadigla majicu i prokomentarisala kako su mi super sisići. Počela je da ih mazi, a onda se nagnula i počela da mi sisa bradavicu.

lezbian

Nisam znala šta me je snašlo, bila sam kao hipnotisana, pitala sam se šta se ovo dešva… rođena majka mog dečka mi sisa bradavice. Ali mom šoku tu nije bio kraj, već sledećeg trenutka dok mi je sisala bradavicu, zavukla je ruku u moje gaćice i počela da mi trlja pičkicu. Htela ne htela, pičkica je počela da mi vlaži…. Počela sam da se tresem i htela sam nešto da kažem, ali mi je ona rekla da ne brinem ništa i da se opustim, gurnula me da legnem, a onda se nadvila preko mene i počela da me ljubi. Zabijala mi je svoj vlažni jezik do krajnika, a sve vreme mi je trljala vlažnu pičkicu.

Onda mi je svukla gaćice i spustila se do mog međunožja, bila sam napaljena kao nikada i sva sam se tresla od uzbuđenja. A tek kada je zabila svoj vreli jezik u moju vlažnu pičkicu i počela da me liže, nije mi bilo dobro. Išla je svojim jezikom gore dole i nežno mi obrađivala kliću, onda je čak i ubacila svoje prste u moju pičkicu i dok me je lizala počela je da me tuca prstima, osćala sam da ću ubrzo da svršim, ali je onda stigao novi šok.

Čula sam neko čudno šljapkanje i mrmljanje iznad svoje glave, a kada sam otvorila oči i pogledala na samo pola metra od nas stajao je njen muž i besomučno drkao svoj nabrekli kurac dok nas je gledao. Ovo je bio još veći šok za mene i još više sam se uzbudila zbog ovakve situacije. Počela sam da stenjem i da se grčim, bila sam gotova, a onda je i njen muž počeo da svršava u isto vreme kada i ja. Prskao je spermu i stenjao, a njegovi mlazovi sperme su toliko leteli da je čak uspeo da mene i svoju ženu poprska svojom vrelom spermom. Bilo mi je baš perverzna situacija dok mi mama mog dečka liže pizdu, a njegov ćale mi svršava po faci. Svršila sam kao nikada do sada , a kada je sve bilo gotovo, prvo je iz sobe izašao njen muž, a onda se i ona pridigla, pomazila me po obrazu i rekla dušo, moram da idem ne pričaj ništa o ovome mom sinu. Kada je izašla iz sobe nisam mogla da dođem sebi i nisam mogla da verujem šta mi se upravo desilo. Ali nikada nisam rekla svom dečku, da mi je njegova mama lizala pizdu, a njegov ćale svršio po faci , čak ni sada kada smo se venčali i dalje čuvam tu tajnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.