Ispovest Balawa Klinka: Kako sam u mračnom separeu pušila kurčine matorim biznismenima

Imala sam puno kres akcija po klubovima i zamračenim separeima, ali vam ovaj prepričavam jer mi je bio jedan od prvih i desio mi se kada sam imala nepunih 18 godina.

Uglavnom, tada sam se već uveliko tucala i bukvalno sam čekala svaku priliku da budem na tvrdom kurcu. Znate kako je to, kada si sedamnaestogodišnja klinka koja je otkrila da je mnogo dobro dok si na tvrdom kurcu pa ne želiš da se skineš sa njega.

Te večeri sam sa drugaricom otišla u taj klub. Naravno bile smo obučeni kao obične dromfuljetine, što zapravo i jesmo bile. Nosile smo kratke dopičnjake i ogromne kurvinske štikletine na kojima smo jedva stajale. Kao i svaki drugi vikend nije bilo pitanje da li će nas neko iz kluba pojebati, bilo je samo pitanje ko će nas pojebati.

Pošto nismo imale rezervisan separe, stajale smo pored šanka i pile vodkicu, već nakon sat vremena i ja i drugarica smo bile poprilično pripite. Onda nam je prišao momak koji radi u tom klubu i rekao nam je da su nas gospoda iz separea koji je na spratu pozvali da im se pridružimo.

Nismo ni znale o kome se radi, a prihvatile smo poziv i krenule uza stepenice u mračni separe. Ušle smo u separe kezeći se kao da smo retardirane, a tamo su sedela petorica matoraca u odelima, pušili tompuse i pili piće. Po mojoj proceni su imali tu od 40 do 50 godine.

Kada smo ušle oni su nas pozvali da sedenemo i da se družimo sa njima, što smo i učinile. Matori biznismeni su odmah primetili da smo pripite i raspoložene za druženje, pa je jedan od njih otkopčao šlic i izvadio kurac i rekao mi: mala da ti čika da lizalicu ?

Ja sam se smejala kao retardirana, uhvatila sam ga za kurac i počela sam da mu drkam. Matori je svoju ručerdu stavio na moj potiljak i džentlmenski mi pomogao da svoju glavu spustim do njegovog međunožja i da strpam njegov kurac u usta.

Iako tada još uvek nisam imala 18 godina, već sam imala popriličnog iskustva kada je u pitanju pušenje kurca, pa je matori biznismen itekako uživao u mojim vrelim ustima i naglas je govorio kako sam opaka pušikarka.

blowjob in vip club

Dok sam fafala ovu tvrdu kurčinu, krajičkom oka sam videla da se i moja drugarica nalazi ispod stola i da dvojica matoraca pokušavaju da joj stave dva kurca u usta odjednom. Ja sam nastavila da frulam tvrdi kurac koji mi je bio u ustima, a onda sam osetila da mi neko pomiče tangice i lupa mi prstenac u vlažnu ribicu. Bio je to jedan drugi matorac koji je svoje debele prste zabio u moju pičkicu i sa njima me jako jebao.

Zbog mog izuzetnog zalaganja u dojenju kurca koji mi je bio u ustima, vlasnik istog više nije mogao da izdrži pa je počeo da izbacije sve iz svojih jaja, direktno u moja usta. Osećala sam kako mi njegova vrela sprema prska po krajnicima i kako mi ubrzano puni usta, ali nisam prestajala da sisam njegovu kurčinu, sve dok nisam isisala i zadnju kap sperme.

Samo sam malo plaknula usta vodkom i prešla na drugi kurac, stavila sam ga u usta i krenula da ga sisam. Moje usne su klizilie gore dole, a jezik je šarao oko glavića. Tada nam se pridružio još jedan matoraca, pa sam krenula da pušim dva kurca naizmenično.

Sisala sam ih naizmenično dobrih desetak minuta, a onda su krenuli obojica da mi svršavaju po faci. Prskali su kao životinje direktno u moju kurvinsku facu, bilo je toliko puno sperme na mom licu da me ni rođena majka ne bi prepoznala. Onda su krenuli da me lupaju kitama po faci, čelu i obrazima i da me šamaraju svojim kitama.

Tada me je jedan drugi matorac uhvatio za podlakticu podigao gore i rekao mi: naguzi se kurvo na sto !

Naguzila sam se onako sva ispermisana, on je navukao kondom na kurac, došao iza mene dohvatio me za kukove i nabio mi ga onako krvnički sve do jaja. Počeo je da me jebe toliko kao da želi da me ubije. Toliko sam bila napaljena da sam odmah počela da svršavam. Svršavala sam u talasima dok me je matori biznismen tovario s guza iz sve snage.

vip club fucking girl

Tada mi je prišao onaj lik kome sam prvom pušila, kurac mu se ponovo digao, pa mi ga je stavio u usta da mu pušim dok me njegov drug jebe s guza. Lik koji me je tucao je svršio brzo u kondom, ali matorac koji mi je sada bio u ustima se bolje držao nego prvi put, nije bilo ni naznaka da će da svrši.

Umesto toga, navukao je kondom i krenuo je da me guzi umesto onog prvog. Ponovo sam uživala i počela da svršavam po ko zna koji put. Matorac me je guzičio dobrih desetak minuta, a onda se po drugi put ispraznio, ali ovog puta u kondom, tj. u moju pičkicu.

Kada su matori biznismeni završili sa mnom i sa drugaricom bile smo skroz upropaštene. Šminka nam je bila sva upropaštena, a koja sva ulepljena od sperme. Iako smo pokušale da se očistimo sprema se videla i po našim majicama. Jedva smo hodale na oni štiklama, kada smo izlazile radnik kluba se nasmejao šeretski i rekao nam… doviđenja devojke, dođite nam opet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.