INCEST PRIČA: Rođeni brat me brutalno tucao u guzu

Bio je vikend, ja i moj stariji brat smo ostali sami kod kuće jer su naši roditelji otišli u selo i tog dana se desili incest ludilo.

Ja imam 18 godina i veoma sam zgodna i seksipilna, a moj brat ima 24 godine i takođe je dobro građen i lep. Mi se veoma dobro slažemo i nikada ništa ne krijemo jedno od drugoga, pa tako pričamo i o seksu. On je bezbroj puta meni pričao o seksu sa njegovim devojkama, a i ja njemu o mojim momcima.

Tog jutra smo sedeli u dnevnoj sobi i doručkovali i bilo nam je veoma dosadno. U jednom trenutku moj brat je dao predlog da gledamo nekakav pornić. Ja sam se naravno složila i zajedno smo seli na veliki kožni trosed, ja na jednu, a on na drugu stranu.

Bio je to incest pornić u kome su se jebali brat i sestra. Brat je skunuo bokserice i drkao svoj kurac, a ja sam pomerila svoje tangice i mazila svoju pičkicu. Dok smo tako sedeli i masturbirali, komentarisali smo događaje iz pornića i smejali se.

incest brat me je pojebao u guzu

U jednom momentu brat mi je rekao…. Hej, ajde se naguzi da ti ga malo trljam o pičkicu… ja sam ga pogledala i počela da se cerekam i rekla sam mu…. ma daj bre budalo beži.

Ali je on bio uporan i ubeđivao me… šta ti je neću da te jebem, pa nisam lud, samo da ga malo protrljam da vidim kakav je osećaj.

Na kraju je uspeo da me natera i ja sam se naguzila na kožnom trosedu, a brat je došao iza mene. Stavio mi je svoj ukrućeni kurac između butina i ja sam ga jako stisnula. Bio je vlažan od sokova i vruć. Čula sam kako teško i ubrzano diše dok mu stiskam kurčinu svojim vrelim butinama, a onda je rekao čekaj da ga malo protrljam.

Počeo je da mi trlja svoj vlažni glavić o pičkicu, išao je gore dole i trljao ga o moju kliću, bila sam se sva navlažila i uzbudila. U jednom momentu je sa pičkice krenuo da mi ga trlja o guzu i to je već za mene bilo previše. Nije mi bilo dobro kada sam osetila njegov vreli i vlažni glavić na ulaz u moj čmar. Nesvesno sam mu rekla da mi ga stavi u dupe, jer to se kao ne računa i ako sam u sebi znala da je to jebeni incest.

Nije trebalo da mu ponavljam dva puta, već sledećeg trena je izvadio lubrikant iz fijoke, namazao mi na čmar i na svoj kurac i nabio mi ga do jaja.

Držao me je za kukove i nabijao ga celog odozgo, čula sam kako šljapkaju njegova vlažna jaja i osećala njegov vreli kurac u svom dupetu.

I jedno i drugo smo bili jako uzbuđeni , ja sam već sledećeg trena krenula da svršavam dok me je tucao u guzu, a ni njemu nije trebalo dugo. Kada je krenuo da prazni jaja nije ga vadio, već je samo nastavio da me tuca u dupe kao pomahnitao i da mi puni guzu svojom vrelom spermom.

Kada je konačno svršio, seli smo na krevet i rekao mi je da sam opasna kurva i da nikada do sada nije bolje tucao u dupe. Počela sam da se smejem, a onda su se začula ulazna vrata… brzo smo se obukli i ugasili pornić, nedugo zatim u sobi su se pojavili mama i tata…. šta radite dečice veselo su nas pitali kada su ušli… ma ništa evo doručkujemo i pričamo, ja sam baš krenula na tuširanje.

Kada sam otišla da se tuširam iz guze mi se slivala bratovljeva sperma koja je još uvek bila vrela. Uzela sam malo na prst i stavila u usta…mmmm nije loš ukus pomislila sam u sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.