Hostese promoterke, najbolji posao za mlade devojke sa Balkana: Provod, puno seksa i dobra zarada.

Epa evo da napišem jedan koristan teks za sve mlade, lepe i zgodne devojke koje nemaju posla, a ne znaju kojim poslom da se bave.

Po meni, najbolji posao na Balkanu za svaku mladu devojku, jeste posao hostese-promoterke. U ovom poslu vam je zagarantovan dobar provod, puno dobrog seksa i naravno ogromna zarada. Čak devojka i ne mora da bude nešto preterano lepa, važnije je da bude zgodnjikava, otvorena i spremna za saradnju.

Takođe bitna stavka u ovom poslu je da moraš da budeš spremna na seks, jer je seks nezaobilazan i sastavni deo ovog posla. Jer da budemo relani niko neće da te plaća i puni parama, a da te pritom ne napune i kurčinama. To znači da devojke koje nisu u “dromfa” fazonu teško da mogu da se bave ovim poslom.

Pod broj jedan prvo će gazda svakog kluba tražiti seks pre nego ti uopšte i da posao. Pa prema tome moraš da budeš spremna i da znaš da kada budeš sela u gazdin auto, da će on otkopčati šlic i da će ti reći, ma lako ćemo se dogovoriti oko posla, nego da vidimo mi kako ti pušiš kurac ? Pa ako želiš dobro plaćen posao moraš prionuti na posao i kvalitetno poduvati đoku svom gazi… P.S obavezno sve progutaj, da se gazdin auto ne bi isflekao spermom, a kada sve progutaš, gazdi kaži: jaooo gazda kako vam je ukusna sperma, baš mi se sviđa.

pusenje kurca u kolima - hostese-promoterke- balawaklinka.com

I ako si uspela da oralno zadovoljiš gazdu kluba, mogu da ti čestitam jer si konačno dobila dobro plaćen posao i postala si hostesa-promoterka.

Sledeća stavka za uspešno bavljenje ovim poslom je da moraš da se naučiš da puno piješ alkohol. U najvećem broju slučajeva ćeš na promocijama u klubovima promovisati alkoholna pića, vodke, tekile, koktele i slična sranja, a to podrazumeva da ćeš morati sa gostima da piješ ta sranja.

Kako se ne bi napila već u prvom satu nemoj nazdravljati sa punim čašama, već sebi uvek sipaš samo malo na dnu čaše. A čak možeš sa nečim i da razblašiš. Ako ne podnosiš alkohol onda si u problemu i moj ti je savet da malo probaš da se istreniraš.

hostese promoterke

Sledeća bitna stavka je tvoje oblačenje… Ako želiš da se baviš ovim poslom, onda je poželjno da tvoja odeća bude vrlo oskudna i da je na sebi imaš što manje. Znači velike kurvinske štikle, dopičnjak ispod koga se sve vidi i najtanje tangice koje ne skrivaju ništa i koje će da omoguće da tvoja pičkica i guza budu gostima izložene na izvolte.

Interakcija sa gostima mora biti na najvećem mogućem nivou, ako te gost koji plaća pljasne po guzi to moraš da primiš sa osmehom, pa čak i ako ti se taj gost ne sviđa. Nije bitno kako on izgleda bitno je da ti gaćice i dekolte puni eurima.

Naravno biće i gostiju koji će želeti i nešto više od običnog vaćarenja i šamaranja tvoje guze. Ako ti je pijani gost u gaćice gurnuo novčanicu od 500 eura sasvim je normalno da će taj pijani gost želeti i da ti gurne još nešto. Zato se nemoj libiti da čučneš ispod stola i da mu na brzaka ispod stola odradiš kvalitetan blowjob sa oralnom završnicom. Tako će svi biti na dobitku, ti ćeš biti srećna jer si postala bogatija za 500 eurića, a pijani gost će sutra moći da se hvali kako mu je brutalno zgodna promoterka isflautala đoku ispod stola i progutala sve iz njegovih jaja, naravno, svojim ortacima neće pominjati da ti je predhodno u gaćice nabio 500 eurića, već će slagati da si mu to radila jer ti se svideo.

Sve u svemu kada se baviš ovim poslom ne moraš se pitati da li ćeš biti jebana, jer ćeš jebana biti sigurno, a jedino pitanje koje se postavlja je koliko ćeš kurca to veče primiti.

Takođe se moraš naići na razne egzibicije u seksu, pušenje ispod stola, tucanje na stolu, nasedanje na kurcu u VIP separeu ili primanje kurca s guza u WC-u kluba će postati tvoja svakodnevnica.

jebanje s guza u wc-u kluba

I još jedan važan savet za devojke koje planiraju da se bave ovim odličnim poslom je, da pre odlaska na posao obavezno popiju anti bebi pilule. Možda će vam ovo zvučati malo uvrnuto i čudno, ali pijani momci baš i ne razmišljaju mnogo, posebno kada u WC-u kluba guze neku promoterku koji više nikada neće da vide u životu. Prvo će vam reći da ne koriste kondom jer ne osećaju ništa, ali da se ne brineš ništa jer umeju da ga izvade na vreme. Ali kada počnu da zakivaju s guza i kada dođe vreme za vađenje, njima obično nešto kvrcne u mozgu i razmišljaju: u što mi dobro, ma gde ću sada da ga vadim, gde me boli kurac ima da napunim drolju. I bum bam, bum, bum, dok kažeš piksla ti si napunjena spermom baš onako obilno i ako nisi popila anti bebi pilule može se lako desiti da bude kmeeeeee, mamaaaaa u 18 godine, a pošto je tata bio pijan i nema pojma šta je to veče jebo možeš se spremiti da budeš mlada samohrana mama.

A ako te naguze u nekom separeu više njih na redaljku, pa počnu svi da se ispucavaju o tome neću ni da pričam. Tu i da hoće neko da prizna da je otac neće se znati ko je od njih pošto su te napunili njih 5-6 pa se tek tada može desiti da budeš mlada samohrana mama koja će odgajati kopile, zato pamet u glavu i nema penjanja na kurac pre nego popiješ pilulice.

A najbolja strana ovog posla je ta što kada se sutra probudiš, istuširaš i spereš svu onu spermu i alkohol sa sebe, otvoriš torbicu i shvatiš da si se sinoć provodila, jebala kao blesava i da si još zaradila 2,5k eura i sve to sa tvojih 18 godina.

A neću da govorim što ti se u ovom poslu otvaraju i druge mnogobrojne mugućnosti i poslovne ponude, pa se lako može desiti da zaradiš i mnogo ozbiljan keš, ako te unajme prave mušterije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.