Kako da ga kvalitetno izdrkaš svom dečku

Iako većina muškaraca vole seks i blowjob, ima dosta onih koji uživaju i u handjobu ili ti po naški drkanju.

Pošto sebe smatram kompetentnom da pišem na ovu temu, jer sam ih do sada imala dosta u rukama evo nekih korisnih saveta za mlađe devojke.

Prvi savet koji imam da vam podelim je vezan za nakit koji nosite na rukama, tj. prstenje, laniće i slično. Veoma je bitno da na prstima imate kvalitetno prstenje koje je brušeno, a ne one kineske replike sa oštrim ivicama. Ako nosite prstenje sa oštrim ivicama bolje je da to skintete pre nego svom dečku krenete da šetate kožicu gore dole.

handjob

Što se tiče velikih noktiju oni definitivno ne smetaju, jer sa njima ne možete da povredite muškarca, čak šta više većina muškaraca ludi da im devojke sa velikim noktima drkaju, to im je kao neki fetiš.

Ja uvek nosim velike noktiće i nikada mi nije bio problem da momcima radim ručni rad i naravno svi su uživali.

E sad, kao što većina vas zna imamo dve vrsta kita, jedni su obrezani, dok su drugi sa kožicom. U suštini nema velike razlike, jer kurac je kurac, ali ima jedna stvar sa kojom trebate da pripazite kada ga drkate momku sa kožicom. Ako mu je kožica povučena na dole, a ti ga uhvatiš gore kod glavića i vučeš na dole, tada hoće da ih zaboli. Zato tehnika za drkanje muškarcima sa kožicom je da ga uhvatite dole za koren, iznad jaja i onda idete kožicu na gore, pa vraćate na dole i tada ih neće boleti i uživaće.

Postoje nekoliko tehnika drkanja, ali dve osnovne su ono kada mu samo šetaš kožicu gore dole, a druga je kada mu ga masiraš. Za drugu tehniku je potreban lubrikant, a naravno ako vam lubrikant nije pri ruci itekako može da posluži i vaša pljuvačka. Pljuneš sebi u šaku i kreneš sa masažom glavića, ili pljuneš mu direktno na đokicu.

Na ovom snimku možete da vidite ovu drugu tehniku koja se radi sa lubrikantom, naravno ona je mnogo bolja i momci je više vole.

Takođe možete da mu ga drkate ili masirate samo jednom rukom, dok mu drugom rukom možete maziti jaja, što je veoma stimulativno za muškarca, a možete da ga uhvatite sa obe ruke i da mu ga tako drkate što isto obožavaju.

handjob

Muškarci obožavaju da im drkate sa obe ruke, jer tada imaju utisak da im je kurac baš prevelik i da devojka mora da koristi obe ruke da bi ga drkala.

Kada vidiš da je dečko pri kraju i da će svršiti trebaš da ubrzaš svoje pokrete i da mu istreseš sve što ima u jajima. Nemoj nikada da staješ kada vidiš da je krenuo da svršava. Ako te malo poprska spermom nemoj da se sklanjaš, sperma je super lekovita, a i to znak da si mu ga kvalitetno izdrndala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.