Elitna prostitutka – epizoda 7

Nakon ludog poslića u centralnom zatvoru rešila sam da za vikend sebi dam oduška i da se malo provedem.

Pošto su mi izlasci po Beogradu već uveliko dosadili, rešila sam da častim sebe i da za vikend odem na Kopaonik i da se provedem. Otišla sam već u petak popodne, do pet časova već sam se smestila u hotel na kopu i spremala sa za večernji izlazak.

Obukla sam se provokativno i sišla u obližnji klub. Sela sam za šank i naručila piće. Videla sam kako me muškarci odmeravaju i verovatno su se pitali odakle osamnaestogodišnjoj klinki novac da dođe sama na kop i da se troškari.

Nije prošlo ni desetak minuta, kada mi je prišao jedan stariji muškarac u odelu. Imao je oko 45 godina, bio je krupan i doteran. Pitao me da li sam za piće, a pošto je meni bilo dosadno prihavtila sam. Rekao mi je da je on nekakav biznismen, direktorn neke firme i da stalno dolazi na Kopaonik da se odmori.

Pila sam tonik vodke, a matori je plaćao i udeljivao mi komentare na račun mog izgleda.

Kada je bilo blizu ponići matori me je ponudio da odemo do njegovog džipa, zagonetno sam ga pogledala, a on mi je rekao da je voljan da plati 1000 eura kako bih ušla u njegov džipčić. 😋

Pitala sam ga šta ćemo raditi u njegovom džipu, a on mi se tada uneo u lice i rekao… vidi ja neću raditi ništa, a ti ćeš dobiti lilihip, ako me razumeš, a da bi što bolje olizala taj lilihip dobićeš i 1000 eura.

Nasmejala sam se pijana od vodke i rekla da mi ta ponuda odgovara. Već sledećeg trena bili smo u njegovom džipu na mračnom delu parkinga.

Otkopčala sam mu pantalone i izvadila već dignuti kurac, koji je bio ola, la, preko 20 cm, debeo i velik. Prvo sam mu nekoliko puta lagano prošetala kožicu gore dole i liznula glavić, onda sam krenula da mu stiskam i mazim jaja, što mu je itekako godilo, jer je stenjao.

Onda sam ga stavila u usta, usnama sam krenula da klizim gore dole niz njegov kurac, a jezikom sam pravila krugove oko glavića. Počela sam da mu i drkam u korenu, moja glava je išla gore dole dok sam mu sisala kurac, a matori direktor je bio zavaljen i uživao u mojim ustima.

Nakon soft pušenja krenula sam u malo žešću pušagiju, pa sam ga sve više nabijala sebi u grlo. Osećala sam njegov veliki i vruć glavić na svojim krajnicima i to me je baš palilo. Malo sam se davila i ispuštala one zvuke kao u pornićima, a matori se toliko napalio da je krenuo da mrda kukovima i da mi ga nabija u usta.

Dok sam mu gutala kurac, moja pljuvačka je tekla i slivala se po njegovim jajima, tako da su mu jaja bila sva vlažna. Ja sam mu čas pušila kurčinu, koja je sada bila kao kamen , čas sam mu gutala ona vlažna jaja i razvlačila sopstvene bale po njegovim mudima.

Uhvatio me je za rep, stavio mi ga u usta i krenuo da me tuca u grlo, tražio je da ubrzam, ali ja nisam mogla ništa jer me je on držao za rep i bukvalno je diktirao tempo kako mu gutam kurac. Znala sam da će uskoro biti gotov, jer je počeo da ubrzava i da se grči i stenje. U jednom trenutku se propeo i zaurlao … jaooooo toooooo…. počeo je da šprica spermu u moje grlo i nije prestajao da mi ga nabija u grlo. Ja sam se davila od njegove vrele sperme , ali sam poslušno sve gutala.

Matori se smirio tek kada je skroz ispraznio svoja natekla jaja i kada u njima više nije bilo sperme. Onda je tržaio da mu lepo oližem kurac od ostatka sperme i ja sam to uradila. Na kraju sam uzela vlažne maramice i lepo sam mu obrisla kurac jaja i vratila ga u pantalone. Matori je bio zadovoljan, izvadio je novčanik i dao mi dve od po 500 eura. Rekao mi je da je i sledeći vikend tu i da ako ponovo budem na Kopu, možemo da ponovimo ovo druženje, ja sam se nasmejala i rekla da jedva čekam.

Otvorila sam vrata njegovog džipa i krenula ka klubu na još jednu vodkicu, bila sam zadovoljna i bogatija za još 1000 eura.

Ako još uvek niste pročitajte predhodne epizode serijala elitna prostitutka

Leave a Reply

Your email address will not be published.