Elitna prostitutka epizoda 4

Upravo sam bila u jednom butiku i razgledala neke krpice kada mi je zazvonio mobilni , pogledala sam na ekran… pisalo je Danica kuja. Aham, znači kučkica se vratila …


– halo ribo
– hej gde si Tea 
– evo me , gde si ti
– evo bila malo u provodu , pa se setila stare drugarice… nego imam jedan ekstra poslić za danas popodne, ako si spremna ?
– hmmm znaš da sam uvek spremna, šta je u pitanju
– ovo je nešto posebno dođi do mene da ti ispričam

 Odmah sam uzela taksi i otperjala do Danice… Bila sam vrlo radoznala i još sa vrata sam je spopala da mi kaže o čemu se radi…

– pričaj kujo , gde idemo
– slušaj, jedno vreme sam se tucala sa menadžerom jednog fudbalskog kluba 
– dobro i ?
– juče me je zvao, dobili su neko pojačanje , nekog crnju iz afrike, on je kod njih na probi, hoće da ga zadrže i misle da će u tome uspeti , ako pokažu da u Beogradu ima mladih kujica koje će mu rado isprazniti jaja…
– uglavnom rekao mi je da dođemo na utakmicu, a posle utakmice sa njim u svlačionicu, gde ćemo jednim dobrim pušingom crnju ubediti da potpiše ugovor za njih, za to će nam dati 500 eura, a ako potpiše još 1000 eura..
– Vauuu idemo odmah
– hahah čekaj ima još sat vremena do utakmice, hajde da se spremimo…
– pa spremna sam 
– ne za ovu priliku moramo da se obučemo kao navijačice kluba, menadžer mi je dao dresove ..

seksi navijačica

Kada smo stigle na stadion , prišao nam je taj menadžer. Bio je to čovek od oko 50-desetak godina , ali je bio dobro građen, a što je za mene bilo još bitnije , bio je obučen u ekstra skupocenom odelu.

 Rekao nam je da budemo tu u prvom redu , a kada se meč završi da ih sustignemo u tunelu i da kao tražimo autogram od crnje.

 Čim se meč završio menadžer nam je krišom dao znak da krenemo za njima u tunel…. on je išao napred sa crnjom , a nas dve smo trčkarale za njima da bi ih stigle u tunelu….

 Smeškale smo se i glumile klinke , navijačice koje se lože na fudbalere… crnja nas je gledao zbunjeno i smešio se, oči su mu šarale po našim butinama i sisama…

 Menadžer mu na engleskom jeziku objasni da smo mi navijačice kluba koje žele autograme i da se slikaju… 

 Pribile smo se uz crnju mazile ga , smejale se kao guske i glumile oduševljenje…kada nam je potpisao , odradili smo par selfija sa njim, a menadžer nam onda na Srpskom reče:
– ajde vataj te ga za đoku , šta čekate…

Ja mu gurnuh ruku u šorc i uhvatih ga za kurac…. crnja zbunjeno pogleda u menadžera, a ovaj mu namignu i na engleskom mu reče , da je sve OK, to su kurvice koje vole fudbalere….crnja se oduševljeno smejao dok sam mu ja nadrkavala kurac koji je polako počeo da raste…

 Danica mu povuče šorc na dole i na svetlo dana se pojvai veliki , crni obrijani đoka ….

 Nas dve smo odmah klekle ispred njega i obe se dale na posao… ja sam se ustremila na njegova jaja, koja su bila obrijana i sva znojava, ali meni nije smetalo… usisala sam celo njegovo crno mudo u svoja usta i počela da mu ga dudlam. Danica je to uradila sa drugim mudom i počele smo obe da mu gutamo jaja i nadrkavamo crnog đoku, koji je sada bio kao kamen i bogami sigurno preko 20cm.

 Danica je nastavila da mu guta muda, a ja sam jezikom udarila liz preko celog đoke i došla do glavića , stavila sam ga u usta i počela da mu dojim , tvrdu, crnu kurčinu.

 Posle par minuta naše obrade, crnja je totalno poludeo.. podiže mene i naguzi me uza zid , pomeri mi malo tangice u stranu i odmah mi zveknu svoju crnu kurčinu u vlažnu ribicu… jebao me je jako i silovito , nabijao mi sve do jaja, a Danica se zavukla ispod i jezikom je šarala po njegovim mudima i mojoj pičkici koja je sada bila sva raskvašena….

 Crnac ga naglo izvadi iz mene i sada je naguzio Danicu uza zid i krenuo da je delje…. ja sam stajala i gledala kako crna kurčina nestaje u Danici….

 Menadžer priđe otkopča rajfešlus i izvadi svoj kurac, dao mi je znak da kleknem ispred njega i ja sam to uradila… uzela sam njegov kurac u usta , on me je uhvatio za kosu i počeo da me tuca u usta… osećala sam kako njegova muda lupkaju po mojoj bradi…. Dok sam mu pljugala kurac, zavukla sam ruku dole i trljala sam kliću, bilo mi je baš dobro….

 Čula sam kako Danica stenje dok prima crnu kurčinu u sebe… Onda me menadžer podiže i dade mi znak da želi da se naguzim…iz džepa je izvadio kondom i navukao na svoj kurac, prišao je iza mene , protrljao nekoliko puta kurac po mojoj vlažnoj pičkici , a onda je počeo da mi ga gura među guzove i za tren oka njegova kurčina se našla u mojoj tesnoj guzi… uhvatio me je za kukove i počeo da me jebe silovito… tucao me je jako i bez milosti… sve brže i brže je ubrzavao svoj ritam i razvaljivao moju mladu guzu, a onda je počeo da stenje kao životinja i da se grči , počeo je da svršava u moje dupe, ali nije ga vadio već je nastavio da jebe i da puni kondom… kada je svršio i kada ga je izvadio iz moje guze, videla sam da je kondom bio pun sperme…. menadžer je zapalio cigaretu i zajedno smo gledali kako crnac jebe Danicu zguza , a kada je počeo da svršava , izvadio ga je iz nje i izdrkao joj po guzi….

Kao po dogovoru od menadžera smo dobile 500 eura , a posle dva dana još 1000 jer je crnja pristao da ostane , a izrazio je želju da želli opet da se vidi sa nama.

KRAJ 4 EPIZODE

epizoda 1, epizdao 2, epizdoa 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.