Elitna prostitutka – epizoda 2

Ležala sam u svom krevetu i u ruci sam držala onih 50 eura , koje sam sinoć zaradila, tako što sam onom liku popušila kurac u kolima. U ustima sam još uvek osećala ukus njegove sperme. 

Ustala sam otišla do kupatila , oprala zube i istuširala se… razmišljala sam šta ću danas da radim i iz razmišljanja me trgnulo zvono mog telefona… pogledala sam na displeju, bila je to Danica.

– Hej ćao Danice- Ćao dušo… kako si

– super

– da li ti se sviđao provodo od sinoć

– da …bilo je ekstra

– da li si spremna za još jednu akciju večeras, imam nešto baš dobro ?

– hmmm naravno, a šta to…

– ali slušaj , moramo da idemo van Beograda… 

– gde to ?

– idemo do Ćuprije , tamo nas čekaju predsednik jedne opštine i neki matori budžovani, bićemo sa njima u jednom noćnom klubu, tj. diskoteci… u izdvojenom separeu, prave neki sastanak pa žele da se malo opuste uz mlade ribe…

– naravno da hoću

– onda se spremaj i dolazi do mene da se spremamo….

– ok
uzela sam taksi i otišla kod Danice, bukvalno smo ceo dan provele u spremanju… depilaciju, šminkanju i izboru odeće, ali smo na kraju bile tip-top… obukle smo se u ekstra kratkim minićima i popele smo se na ogromnim seksi štiklama , jednom rečju i mrtvacu bi se udrvio kurac kada bi nas video…
Onda smo uzele taksi i krenule za Ćupriju….

kurve u taksiju

U Ćupriju smo sigle negde oko 22h i odmah smo otišle u taj klub…
Rekle smo obezbeđenju na vratima da smo pozvane i oni su nas uveli u diskoteku… bilo je prepuno ljudi, ali nas su odveli uz stepenice na sprat, gde je bio smešten VIP separe… tamo su sedela 5 starija muškarca u odelima i pili piće , sa njima je bila još jedna mlada devojka za koju sam kasnije saznala da je sekretarica predsednika opštine…. upoznale smo se sa svima i sele u kožni separe… ja sam  sedela baš pored tog predsednika opštine… 

Oni su već bili poprilično pijani , jer su došli pre nas…. naručili su i nama nekoliko pića i posle par ispijenih čašica i upoznavanja… jedan od tih muškaraca je na sto izvadio kesicu sa belim praškom , posuo je po stolu, napravio nekoliko crtice i počeli su svi da šmrkaju…primetila sam da je sekretarica najviše ušmrkala , a kada sam bolje zagledala , videla sam da joj je ruka bila na šlicu muškarca koji je sedeo do nje… stiskala ga je za kurac preko pantalona i smejala se kao nenormalna….

Kada je predsednik ušmrkao pogledao je u mene… ja sam samo ćutala….  On mi se onda obratio..

– mala ajde da šmrčeš …. ja sam klimnula glavom o krenula glavom prema stolu, ali me on zaustavi…
– a ne tako mala….  otkopčao je svoj rajfešlus i izvadio kurac , uzeo je kesicu i posu je beli prah po glaviću…
– ti ćeš šmrkati odavde…. svi su ćutali i gledali u nas , sekretarica se i dalje cerekala i stiskala onog lika za kurac….

 Ja sam se sgnula do njegove ogrmone kurčine , prislonila svoje nozdrve na njegov glavić i ušmrkala beli prah… odmah me je pogodili kao grom iz vedra neba… a predsednik je svoju ruku stavio na potiljak moje glave i gurao me ka dole … znala sam da želi da mu ga pušim… pa sam ga jednom rukom uhvatila za muda, isplazila jezik i počela sam da mu oblizujem glavić i da mu ližem kurac….

Čula sam ga kako kaže… tako je sada se zabavljamo… pružio je ruku uzeo čašu sa viskijem , a ja sam nastavila da mu pušim kurac, koji je sada bio baš ukrućen…. 

Predsednik se baš bio napalio od mog pušenja i kokaina pa je počeo da urla dok sam mu pušila ispod stola…

– to kurvo , dudlaj taj kurac…. vi kurve samo to znate da radite da dudlate kurčine…. treba vas samo jebati i napušavati kurcem… drolje jedne, dudlaj ga kurvo ! 

Toliko se napalio da nije prestajo da priča dok sam mu ja halapljivo dudlala i balavila kurac ispod stola….

 Onda me je odjednom dohvatio za kosu i povukao na gore…iskezio se pijan prema meni i pljunuo me direktno u lice… 
– kurvo sada ću da te jebem, kao što jebem svaku kurvu koju hoću…
– jel hoćeš da te jebem , a kurvo… samo sam ćutke klimnula glavom… on je ustao i dalje me je držao za kosu…. povukao me je da ustanem i ja…. kada sam ustala videla sam da Danica i sekretarica puše kurčeve onim likovima….

Predsednik me je gurnuo na sto među čaše, naterao me je da se naguzim i ja sam to uradila…. nekoliko čaša su pale sa stola na pod…. bila sam nagužena na stolu , jedva sam stajala tako nagužena  na onim ogromnim štiklama…

 Prišao je iza mene , zadigao mi minić i pomerio tangice u stranu, a onda me je toliko jako ošamario po desnom guzu da sam vrisnula…. potom je prislonio svoj glavić uz moju vlažnu pičku i krenuo je da ga trlja gore dole , po pici i između mojih guzova…. a onda me je dohvatio za kukove i jako mi ga je nabio sve do samih jaja…. njegov kurac mi je ušao lagano do jaja jer sam bila sva vlažna…. mislila sam da ću da padnem u nesvest od užitka… a on je onda krenuo divljački da me tuca s guza… zakivao ga je kao lud od pozadi i pored glasne muzike u klubu , mogla sam da čujem zveketanje njegovih jaja…jebao me je u brzom i jakom ritmu, moji maldi guzovi su vibrirali pri svakom njegovom naletu, a on ih je šamarao i tucao me kao običnu kruvu….

Počela sam da svršavam i da se grčim i tresem na njegovom kurcu, a on je i dalje zakucavao sve do jaja u istom ritmu… ovo nikada nisam doživela sa onim klincima… svršila sam nekoliko puta , a on me je i dalje jebao…. Onda me je odjednom uhvatio za kosu i povukao na pod , pala sam na kolena ispred njega ,a on je svoj kurac uperio prema mom licu i počeo mahnito da drka i da stenje, znala sam da će sada isprazniti svoja jaja, pa sam jako isplazila jezik kao prava poslušna droljetina…. a onda je počeo da svršava… mlazevi su počeli da špricaju iz njegovog kurca direktno u moje lice , prvi mlaz je bio ogroman i pogodio me je u nos i oči, sperma se rasprštila po mojoj faci , a onda su usledili i drugi i trći i četvrti, jedan za drugim mlazevi vrele sperme su završavali po mojoj faci i u mojim ustima… kada je konačno isprazio svoja jaja, pao je u separe i baš kada sam htela da ustanem sa poda… prišao mi je jedan drugi lik i bez pitanja mi stavio svoj kurac u usta…. počela sam da mu pušim , njemu očigledno nije smetalo što mi je faca bila sva prekrivena spermom , čak šta više ga je to i palilo.. pa me je sve više napušavao svojim kurcem… dok sam mu dudlala skoro do jaja, počela sam da mu drkam i mazim muda i on nije mogao više da izdrži… počeo je da urla i da svršava u moja usta… osetila sam kako mi se usta ubrzano pune vrelom i gustom spermom… ali sam nastavila da mu pušim i nadrkavam sve dok mu temeljno nisam ispraznila jaja….kada sam mu ispušila i on je seo u separe …a onda mi je prišla pijana sekretrica i krenula da liže spermu sa mog lica… gurala mi je jezik u usta i kupila onu spermu iz mojih usta.. a u isto vreme mi je nabila svoje prste u pičku i jebala me njima… to me je jako napalilo pa sam svršila još jednom , tako nabijena na njene prste… Na kraju smo dobile po 200 eura i ja i Danica i obe smo bile zadovoljne …. ostali smo sa njima skoro do jutra , a onda smo se razišli….

Kraj druge epizode….

Ako već niste pročitali prvu epizodu mog serijala to možete uraditi OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published.