Elitna prostitutka – epizoda 1

 Imala sam 16 godine kada sam prvi put u sebi osetila kurac. To je bio jedan dečko , koji je od mene bio stariji 3 godine… posle njega sam bila sa još nekoliko frajera koji su bili približno mojih godina. Obožavam seks, obožavam kurac… veoma sam perverzna , ali još uvek nisam ispunila sve svoje perverzije o kojima sam maštala, ali ću to morati da uradim uskoro. 

 Ah da , nisam se predstavila , ja se zovem Teodora… drugarice me zovu Tea… Sada je već prošlo dve godine od kada sam prvi put primila kurac u sebe… sada imam 18 godina i obećala sam sebi da ću proživeti život punim plućima.

 Moji mama i tata su veoma siromašni i od kada znam za sebe , jedva smo spajali kraj , sa krajem. Rešila sam da ja neću živeti kao moja mama … već da ću uživati i provoditi se i naravno jebaću se sa kim stignem. Ako ništa drugo , bog mi je dao lepotu i rešila sam da to iskoristim. Nije me briga da li će me nazivati droljom , kurvom , prostitutkom ili ne znam kako već, jedino mi je važno da uživam u životu i tako će biti. 

 Znala sam za neke devojke iz moje škole koje su išle sa starijim frajerima, koji su im plaćali sve , davali im novac i kupovali stvari… a one su im za uzvrat davale pičku… ali ne razumem šta tu ima loše… po meni , tu su svi na dobitku..

 Rešila sam da za vikend izađem sa jednom od takvih devojaka , ona se zvala Danica i već je imala nekoliko starijih frajera koji su je trpali kešom , ali i kurcem.

REŠILA SAM DA BUDEM DROLJA – MOJ PRVI PUTI

Konačno je stigao taj dugo iščekivani vikend, kada je trebalo da se pustim u promet sa Danicom. Ona mi je predložila da odemo u jednu kafanu na periferiji grada, gde su se okupljali sve stariji i oženjeni muškarci , koji su bili puni keša, a tu su dolazili , jer je bila uživo muzika i da se opuste.
 Obe smo obukle kratke , seksi šorceve i patike… šorcevi su bili toliko kratki da su nam se videli guzovi i veoma su malo skrivali.

elitna prostitutka

Kada smo ušle u kafanu svi su blenuli u nas , jer praktično nije bilo devojaka , sem matore pevaljke. Bilo je puno , pijanih muškaraca koji su se veselili uz muziku.
 

Čim smo sele za sto , na stolu se odmah stvorila gomila pića… jer su počeli svi redom da nas čašćavaju i da nam nazdravljaju. Posle nekoliko ispijenih vodkica , ja i Danica smo ustale i stale na sred kafane počeke smo da igramo i da tresemo guze.

Oko nas se stvorila gomila pijanih muškaraca koji su urlali , a poneki od njih su nas čak i štipkali za guzu.
 Onda je iza mene prišao jedan stariji frajer od oko 45 godine, na sebi je imao farmerice i gore crvenu majicu, dok je oko vrata imao zlatni lanac. Bio je krupan, imao je malo poveći stomak, ali je ipak za svoje godine bio dobar. 

Prišao je iza mene i svoje ogromne ruke stavio na moje kukove, privukao me je uza sebe, a ja sam nastavila da igram. Moja seksi guza je bil priljubljena uz njegov rajfešlus i ja sam osećala kako mu se kruti kurčina, osećala sam ga na svojoj guzi, a on me je sve više stiskao uza sebe i trljao ga o moju guzu.
U jednom trenutku , više nije mogao da izdrži i uhvatio me je za podlakticu, počeo je da me vuče prema izlaznim vratima, a Danica mi je samo namignula, što je bio znak da krenem sa njim.
 

Otišli smo iza kafane na mračan parking, tamo je bio parkiran njegov crni BMW… kada smo ušli unutra on je odmah izvadio svoj ogromni kurac , koji je bio preko 20 cm….
 

Obuhvatila sam ga svojim tankim prstima i velikim ,jarko crvenim nalakiranim noktima i krenula da mu šetam kožicu gore dole… čula sam kada je zastenjao ….Nije progovarao ništa, samo me je dohvatio za rep kose i povukao me dole prema svom kurcu, koji se sada klatio ispred mog lica….Dohvatila sam ga za jaja i počela sam da mu oblizujem vreli glavić , koji je bio vlažan od njegovih sokova…. olizala sam sve te sokove sa njegovog glavića i onda sam ga stavila u usta i počela da ga sisam i muljam u ustima.
 

Njemu to očigledno nije bilo dovoljno pa je stavio svoju veliku ruku na potiljak moje glave i gurnuo mi je glavu na dole, tako da mi je sada pola njegovog kurca bilo u ustima i moram da priznam da su mi usta bila puna….
 Počela sam da klizim usnama gore dole , a za sve to vreme sam radila jezikom… on je stenjao i ponavljao…
– ohh to kurvo puši mi kurac !
 Ovo je za mene bilo nešto novo , jer do sada nikada nisam imala seks sa ovakvim muškarcima , sve su to bili moji vršnjaci, koji su bili neiskusni, dok je ovo bilo nešto novo za mene i moram da kažem da mi se sviđalo i da sam bila sva vlažna.
 

Krenula sam da mu ga pušim ludački brzo i da mu drkam u korenu, pokušavala sam da ga gurnem što više u usta , ali jednostavno nisam uspevala da ga progutam više od pola jer je bio preveliki. Osećala sam kako mi njegov vreli glavić udara o nepca i to me je izluđivalo…
 

Iako ja nisam uspevala da progutam više od pola njegovog kurca, on je mislio da mogu i više, pa me je obema svojim rukama uhvatio za rep i pogurao ka dole , a u isto vreme je kukovima krenuo ka gore… sada mi je njegov glavić uleteo u grlo i ja sam se zadavila… ali on nije obraćao pažnju na to nego je krenuo da ga gura i da ga vadi iz mojih usta…počela sam da ispuštam one zvuke kao iz pornića , dok me je tucao u usta… gagh, gag, gagg, gaggg, gaggghhhh…. 
iako sam se davila njegovim kurcem, bila sam sva vlažna i napaljena i sviđalo mi se sve ovo….
U jednom momentu je ubrzao svoje pokrete i krenuo je da se propinje, zanala sam da će da svrši… počeo je da urla i da se prazni direktno u moje grlo…. vreli mlazevi guste sperme su špricali u i kupali moje krajnike , a on nije prestajo da me jebe u usta i da prazni svoja jaja…. ja sam ga za to vreme čvrsto držala za muda i stiskala ih kako bih mu ispraznila svu spermu iz njih… kada je konačno bio gotov , izvadio je svoj kurac iz mojih usta. Iz novčanika je izvadio novčanicu od 50 eura i gurnuo mi u sise… pomislila sam u sebi… bravo Tea ,  sada si i zvanično postala drolja i kurvetina , ali nije me bilo briga , bila sam zadovoljna.

kraj prve epizode…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.