Manekenke uhvaćene u elitnoj prostituciji, ma baš čudno, da li ste iznenađeni

Poslednjih destak dana je baš aktuelno jedenje govna oko eltine prostitucije, pa evo i ja da kažem koju reč na tu temu.

Znači prikenja mi se kada vidim da ovi naši debilni mediji izbace naslov tipa: ŠOK MANEKENKA UVHAĆENA U ELITNOJ PROSTITUCIJI. Ja sam već hiljadu puta pisala o tome, da se sve devojke koje se bave manekenstvom bave i elitnom prostitucijom.

Jer razmislite malo, zašto bogataši organzuju te izbore za mis i zbog čega ulažu toliki novac, pa odgovor je jednostavan, da bi tu okupili najlepše i najmlađe devojke koje su spremne na sve da bi postale mis.

I kakva je to titula Mis… Mis kurca, eto šta je… čim vidite da je neka manekenka postala misica znajte da je to punjeno kurčinama pa prepunjeno.

misice guze

Ja sam se od svoje šesnaeste godine bavila manekenstvom i bila zaštitno lice jedne beogradske modne agencije i dobro znam o čemu pričam. Već kada sam napunila 17 godine, pred jedno takmičenje menadžer me je pozvao u svoj auto i rekao mi, mala znaš kako to ide, da bi uspela moraš malo da se potrudiš, a onda je otkopčao svoj rajfešlus i dao mi da ližem lilihip. 😂

I tako ako si zgodna mlada devojka, oližeš ga menadžeru, direktoru agencije, njegovom kumu, pa kumu njegovog kuma, na kraju se izređaju gospoda iz žirija i onda možda postaneš mis kite, sve zavisi koliko dobro fafaš đokicu.

deepthroath

I sada se mediji kao zaprepaštavaju, jaooo mlada devojka , a bavi se elitnom prostitucijom. Mi smo mislili da se bavi modelingom, pa prošle godine je bila mis dubaija i osvojila zlatnu krunu. Bila je mis dubaia, a to što su joj bogati šeici pišali i svršavali po faci to ništa, a vole oni to da rade.

Znači nemojte da se zaprepašćujete i da se pravite blesavi, svi dobro znaju da manekenke rade to što rade, ja ne znam ni jednu devojku iz sveta modelinga i manekenstva da se ne jebe za keš, ali baš ni jednu. A najgore je to što se svi sada iščuđevaju i kenjaju, a gomila tih sudija, političara, biznismena i sličnih su redovne mušterije kod istih tih cura i plaćaju gomilu novca da im iste te cure kvalitetno isprazne jaja.

I kada smo već kod elitne prostitucije nisu manekenke te koje su najskuplje, najskuplje i najtraženije fukse su tv voditeljke koje za jednu noć naplaćuju i po desetak hiljada eura. Vi bi ste se začudili, kada bi ste znali koje se sve poznate voditeljke trpaju za keš i to ih baš ono trpaju, izređaju se po njih 4-5 za veče. A u javnosti važe kao za poštovane, obrazovane i ne znam šta sve još.

Leave a Reply

Your email address will not be published.