Balawa Klinka:Počeo da mi šprica po krajnicima dok se nisam nadal

Pre neko veče u jednom kafiću sa jednim likom krenem da pričam o pušenju kurca, balavim ja kako mnogo dobro pušim kurac i na kraju on kaže kako bi to hteo da proveri.

I ništa odemo mi do njegovog auta, ja mu tamo raskopčam rajfešlus na pantalonama, jedva mu izvadim đoku jer se bio ukrutio kao jebeni kolac i krenem sa lizanjem glavića i nadrkavanjem.

Kada sam mu ono u fulu olizala glavić, pređem jezikom na njegova jaja, malo ližem malo gutam, lupkam se kurčinom po faci i kada sam svu tu predigru odradila kako treba krenem da mu ga glabam.

balawa klinka - špricao mi po krajnicima

I tako ga ja zaglabala preko pola, baš sam ga ono nabila duboko u grlo i gutam i mazim mu jaja i ne slutim šta će se desiti već sledećeg trenutka.

Flautam mu ja tako đoku, kad lik poče da prazni jaja iznenada… ladno poče da mi šprica po krajnicima , ja se zagrcnuh jer se nisam nadala i taman da ga izvadim iz usta, lik mi pretisnu glavu i još mi dodatno nabi kurac u grlo.

Ja se ono davim, ali njega boli kurčina čovek prazni jaja sve u šesnest… kada je konačno svršio ja ga izvadila iz usta i krećem ono, kretenu nisi normalan, a on će uf mačko kako ga dobro gutaš, svaka čast, ovo mi je bilo najbolje svršavanje ikada.

Nije da sam ja gadljiva na spermu i ranije sam gutala spermu, ali znaš ono kada se ne nadaš, pušiš kurčinu i uživaš i frajer ti od jednom sasuje rafal sperme u grlo, malo je nezgodno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.