Balawa Klinka: Moja sestra Jovana ANALNA dromfuljetina

Već sam vam pisala o mojoj mlađoj sestri Jovani, koja je nedavno napunila 18 godina, a mnogi od vas je i prate na twitteru.

Za one koji nisu u toku, ja imam mlađu sestru Jovanu, koja ima 18 godine i koja je još uvek nevina. Moja seka ima neki ludi trip, da će do udaje ostati nevina i sa momcima se jebe samo u guzu, verovali ili ne njena pičkica je još uvek netaknuta.

Jovana je imala nekoliko uspešnih veza. Kad kažem uspešnih, mislim na to da su te veze funkcionisale bez ikakvih problema, bezobzira na to što je ona nevina. Naravno, ona je sa svojim momcima imala redovan seks, ali samo oralno i analno. I tim njenim momcima to nije smetalo, čak šta više , svi su je obožavali i uživali sa njom.

Sećam se jednom kada smo bile na jednoj žuraji, ja, moja seka i još dve drugarice. Zaglavile smo u stanu sa više od deset muškaraca jebčina se osećala u vazduhu jer su svi bili pijani i dobro nabrijani. Nikada neću zaboraviti izraz lica onih frajera kada im je moja seka rekla da može samo u guzu 😂

Buljili su otvorenih usta, onda sam se ja morala umešati i reći im da je moja seka nevina i da se firca samo u guzu… ne znam dal su bili više zbunjeni ili srećni što će sedamnaestogodišnju klinku da tovare u dupe 😂😂 I znate šta, mogu vam reći da te večeri ni ja ni moje drugarice fulje, nismo bile u centru pažnje, moja sestra Jovana je bila pravi pravcati HIT među muškarcima i par njih je te večeri imalo sreće da moju seku pojebu u guzu.

Moja sestra Jovana ANALNA dromfuljetina

Inače moja seka je nekoliko puta dolazila u iskušenje da primi kurčinu, bilo je to kada su neki momci trljali svojim kitama o njenu vrelu i vlažnu pičkicu, ali je uvek uspevala da se iskontroliše i da ga umesto u picu prešalta u guzu.

Zamislite vi taj trip, da je mala utripovala da je moralno da u brak uđeš nevina, a to što te gomila njih tovarili u dupe, to nikom ništa. I zamisli taj njen budući jadni muž, misliće da ima poštenu ženu, a ono surogat Boni Roten i Riley Ried, samo što je ova moja seka više primila u dupe od ove dve. 😂

Mogu da zamislim i reakciju momaka koji se ufuraju sa njom i kada im kaže iz dupeta u usta može, a u picu ne može jer ja sam fina i patrijahalno odgajana devojka hahahahahha… mora da im nije dobro.

Ali da budemo iskreni mnogi muškarci se i oduševe, jer im je sasvim dovoljno da im devojka radi Blow i da je tovare u guzu i to zadovoljava njihove seksualne potrebe.

U krajevima gde nas poznaju moja seka je jako popularna, naročito kod muškaraca i bukvalno se svi utrkuju ko će da je smuva. E sad, nisam sigurna da li je to zato jer im se moja sekica stvarno sviđa ili je to zbog kombinacije iz dupeta u usta i obratno, ali istina je da je jako popularna. Momci u kraju su čak smislili i kratku pesmicu o njoj, a sve po uzoru na Đusovu pesmu Keš kolica, oni po kraju pevaju Keš, kolica i Jovanica, misleći na moju seku Jovanu. Znači u životu je dovoljno imati keš, dobar auto i moju seku Jovanu i ništa ti više ne treba.

Inače moja seka je sada u vezi sa jednim mladim fudbalerom i čini se da dečko baš uživa u vezi sa mojom sekom. Kupuje joj skupe poklone, izvodi po klubovima i večerama, jednom rečju dečko se zaljubio do ušiju… biće ta je ta ANALNA ljubav i kombinacija iz dupeta u usta fatalna za vas muškarce 😜

1 thought on “Balawa Klinka: Moja sestra Jovana ANALNA dromfuljetina

  1. “E sad, nisam sigurna da li je to zato jer im se moja sekica stvarno sviđa ili je to zbog kombinacije iz dupeta u usta i obratno, ali istina je da je jako popularna.”

    Ovo drugo, 1/1. 🙂

    Tvoja seka je boginja, provalila je na vreme šta mi muškarci volimo, a volimo više od svega da karamo cure u guzu baš zato što je tabu i što je “zabranjeno” i što je lepše, uže, bolje. Sreća da sam i ja našao sličnu analnu kurvicu i to u komšiluku, 16 leta, ne čuva picu za brak, ali više voli u dupe da se kara što meni apsolutno odgovara. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.