Balawa Klinka ispovest: Kako sam sa 15 izgubila nevinost

Pošto su me mnogi od vas pitali kako sam i kada izgubila nevinost, a mene naravno mrzi da svakom od vas posebno prepričavam taj događaj, rešila sam da napišem ovu ispovest gde ću vam u celosti opisati sve o tome.

Još dok sam bila klinka meni su se uvek sviđali stariji muškarci i stalno sam se zaljubljivala u njih. Već sa 15 godina bila sam baš ono zgodna, mlada i lepa i što bi vi muški rekli “stasala za kurac”.

Epa, meni se u mojoj 15 godinic zasviđao jedan lokalni čikica, koji je tada imao oko 40 godine, dakle bukvalno je mogao da mi bude ćale. Stalno sam mu se nabacivala, bukvalno sam bila luda za njim. U prvo vreme lik me je izbegavao i kulirao, ali kako sam ja već tada bila opaka mala kurvica i počela da furam ultra kratke dopičnjake nije mogao da ostane imun.

balawa klinka tijana glišić

Toliko sam mu se nabacivala da su čak i njegovi prijatelji primetili, jednom sam čula čak i komentar, kada mu jedan drug kaže: Brate što ne jebeš ovo, a on kao, ma gde vidiš da je još klinka, a ovaj mu odgovara ma koja klinka vidi bulju što ima, ako je ne jebeš ti jebaće neko drugi.

Ubrzo nakon toga ja sam se našla sa mojim omiljenim likom u njegovom autu. Prvo smo se ljubili, pa mi je mazio pičkicu, a onda mi je dao lilihip. E, moram da kažem da iako sam tada bila nevina, znala sam da pušim kurac, jer sam već nekoliko puta pušila nekim klincima, a i gledala sam iz pornića, pa se čikici baš mnogo svidelo moje oralno umeće.

I ništa, nakon toga sam mu sela u krilo, bila sam baš jako uzbuđena i napaljena, lagano me je spustio na kurac, a onda je počeo da ga nabija celog. Bila sam veoma tesna, ali sam bila i baš vlažna pa je njegova kurčina nekako uspevala da uđe cela u mene. Moram da priznam da mi je taj prvi put bio onako, bilo mi dobro, ali me je i bolelo, jedino mi se svidelo to što sam bila jako napaljena.

Svaki naredni seks koji smo imali je postajao sve bolji i bolji, isprobavali smo razne poze, bila sam baš perverzna kujica, a ubrzo je došla i moja guza na red. Moram da kažem da mi se analni seks baš svideo i da sam prosto obožavala da me jebe u dupe.

balawa klinka

Tatica me je bukvalno punio kurcem kad je god poželeo i kada mu se god digao kurac. I pošto znamo da vi muškarci baš volite da se hvalite, tako se i moj tatica hvalio svojim drugovima kako me odvaljuje od kurca i šta sve radi samnom , a onda su oni rekli, brate daj i mi malo da je jebemo.

I jednog dana moj “dečko” dođe i kaže, jel hoćeš da probaš sa dvojicom ??? I ja ono u fazonu što da ne. I tako jedno veče dođe njegov drug i izjebu me obojica, već u narednih nekoliko dana pridruže se još dvojica, dok me na kraju nije pojebalo celo njegovo društvo, sećam se da ih je jedno veče bilo sedmorica.

I tako više nisam bila samo njegova, već su me sada tucali svi, pa im je to bilo malo nego su tražili da u celu priču ubacim i neke drugarice što sam i uradila. Jbg tada sam bila mlada, glupa i napaljena, a oni su to znali da iskoriste i da prazne jaja na glupu klinku, ali opet ne mogu da kažem ni da mi je bilo loše, jer sam uživala dok su me punili svojim tvrdim kitama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.