Balawa Klinka: igrale smo na bazenu, obezbeđenje nas spasilo da ne budemo jebane (Istinita ispovest)

Razmišljala sam šta da vam pišem, pa sam umesto izmišljenih priča, rešila da vam prepričam ovaj istiniti događaj koji mi je ostao u sećanju.

Ja i moja plesna grupa smo trebale da nastupimo na jednom bazenu, tokom noćnog kupanja, a nakon ponoći kada na bazenu ne bude bilo dece. Dogovor je bio da igramo u tangicama i patikama, a gore smo imale kratke fluoroscentne zelene šuškave trenerice i bruseve.

Na bazen smo došle oko 22h, ali pošto nam je nastup bio tek od ponoći sele smo za šank i sa gazdom bazena smo pile piće. Uz nas muziku je trebalo da puštaju i nekoliko popularnih DJ-a.

Vreme je brzo proletelo i ubrzo je došla ponoć, pa je gazda tražio da krenemo sa našim nastupom. DJ-evi su počeli da puštaju muziku, uključili su stroboskope i svetla i bilo je ludilo. Mi smo otišle do podijuma koji je bio odmah pored bazena i bio je specijalno napravljen za nas. Igralemo tresle guzama, dok su nam pijani muškarci dobacivali iz bazena.

Atmosfera je bila totalno luda i naelektrisana, mi smo igrale fantastično tako da su muškarci bili oduševljeni. Mi smo imale plan da u jednom trenutku damo obezbeđenju flašice sa lubrikantom kako bi nas poprskali po guzama i kako bi smo izazvali oduševljenje publike. Ali se plan promenio jer su muškarci iz bazena počeli da skandiraju i da nas devojke zovu u bazen. Iako smo znale da to nije pametno prva sam uskočila ja , a onda i moje drugarice.

Nastavile smo da igramo u plitkom delu koji nam je bio malo ispod guze. Za tili čas su nas okružili pijani momci u kupaćim gaćama i trljali se o naše guze, a nekima se bogami poprilično primećivala izbočina na gaćama.

U jednom trenutku DJ je najavio prskanje lubrikantima i neko od obezbeđenja je momcima dao flašice u bazen. Mi smo nastavile da igramo, ja sam čak skinula i brus tako da su mi se videle sise…. Ali muškarci su toliko bili napaljeni da su umesto da nas prskaju po guzama počeli da nas prskaju svuda redom. Sipali su nam lubrikant po faci, kosi, sisama, bile smo skroz na skroz prelivene lubrikantom.

Neki su nas polivali čak i šampanjcem, vodkom i drugim alkoholnim pićima. Mi smo ipak želele da ispadnemo profesionalne pa smo nastavile da igramo. Da je situacija totalno izmakla kontroli, shvatila sam kada sam videla da su neki momci povadili kurčine i ladno drkali i počeli da nam svršavaju po guzama.

Jedan mišićavi lik mi je čak prišao s guza, ošamario me po guzi, pomerio mi tangice u stranu i krenuo čovek da ga namešta da mi ga stavi. U tom momentu je u bazen uskočilo obezbeđenje i izvuklo nas iz bazena, a da to nisu uradili jebalo bi nas jedno 80 pijanih momaka.

I tako smo te večeri uspele da se spasemo, ali naravno, na kraju večeri jebalo nas je obezbeđenje sa gazdom 😜

Leave a Reply

Your email address will not be published.