Balawa Klinka: Kako je nastao snimak na kome taksisti drkam kurac

Većina vas je gledala snimak na kome matorom taksisti drkam kurac i ližem spermu sa glavića, pa evo da vam objasnim kako je taj snimak nastao.

Snimak je nastao pre nekoliko godina, mislim da sam tada imala 19 godina. Sećam se da su mene i drugaricu neki likovi vodili na Kopaonik za vikend i napunili nas kešom, napunili su nas i nečim drugim ali tu priču ostavljam za neki drugi put.

Dakle ja se vraćam sa Kopaonika puna keša, ja i drugarica ulazimo u kladionicu da pijemo kafu i odigramo neke tekme. Dok smo sedele i pile kafu ja sam komentarisala kako ću sutra celog dana da idem u šoping, ali da moram da nađem nekoga da me vozi.

Tu je bio i dotični taksista koji je imao negde oko 45 godina i ponudio se da me vozi u šoping. Iako je to bila šala na kraju je ispalo da me je on zaista vozio. Znači vozikao me je celog dana od butika do butika, na kraju smo pili kafu i kada smo krenuli da me vozi kući primetila sam da ima izbočinu na farmericama pa sam rešila da ga nagradim.

Inače ne samo da sam mu drkala već sam mu i pušila pre nego što je svršio, ali to nije snimano, tako da snimak kako mu blajvim mlohavu kurčinu ne postoji. Kažem mlohavu jer mu je kurac celo vreme bio u nekom poludignutom stanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.